Engelsiz Yaşam Derneği üyeleri, Samsun’da gönüllerince eğlendi Engelsiz Yaşam Derneği üyeleri, Samsun’da gönüllerince eğlendi

Jandarma Teşkilatının 185. yıl dönümü dolayısıyla, Çorum İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Naim Çetinkaya ve beraberindeki heyet, Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vali Dağlı, Jandarma personeli ile sohbet ederek onların çalışmalarını takdir etti ve Jandarma’nın bu özel gününü kutladı.

Vali Dağlı, Jandarma personeli ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dağlı, Jandarma’nın 185. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Naim Çetinkaya ve beraberindeki heyeti makamında ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Vali Dağlı, Jandarma personeli ile yapılan sohbet ve değerlendirmelerin ardından Jandarma’nın bu özel yıl dönümünü kutlayarak, çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Bu ziyaret, Jandarma Teşkilatının önemini ve toplumda oynadığı kritik rolü bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Yayla Haber