Beşiktaş taraftarları için heyecan verici bir haber geldi. Portekiz basını, Joao Mario'nun Beşiktaş'a transferinin çok yakın olduğunu duyurdu. Benfica ile görüşmelerin son aşamaya geldiği belirtilirken, yıldız futbolcunun kısa süre içinde siyah-beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

Beşiktaş, Joao Mario'yu Kadrosuna Katmaya Çok Yakın

Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı

Portekiz basınında yer alan son dakika haberine göre, Beşiktaş, Benfica'da forma giyen Portekizli futbolcu Joao Mario'yu kadrosuna katmaya çok yakın. Özellikle A Bola gazetesinin bildirdiğine göre, Beşiktaş ile Joao Mario arasında anlaşma sağlandı ve transferin sonlandırılması için görüşmeler sürdürülüyor.

Transfer Görüşmeleri Hız Kazandı

Beşiktaş, Süper Lig’de 13 Eylül’de sona erecek olan yaz transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Portekizli yıldız futbolcunun, Siyah-beyazlı kulübe imza atmaya çok yakın olduğu ifade ediliyor. Joao Mario’nun transferinin birkaç gün içinde resmiyet kazanabileceği belirtiliyor.

Joao Mario'nun Performansı ve Kariyeri

31 yaşındaki Joao Mario, geçen sezon Benfica formasıyla tüm kulvarlarda 51 maçta 9 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Portekiz Milli Takımı’yla Avrupa Futbol Şampiyonası ve UEFA Uluslar Ligi şampiyonlukları yaşayan deneyimli futbolcu, milli takımda 56 maça çıktı.

Beşiktaş taraftarları, Joao Mario’nun transferinin kesinleşmesini heyecanla bekliyor. Bu transferin detayları ve resmi açıklama için takipte kalın!