Yemek

Kahvaltıların baş tacı: Herkesin bayılacağı Yağ çekmeyen puf puf Pişi tarifi

Pişiyi seviyorsanız ama yağ çekmesinden şikayet ediyorsanız bu tarif tam size göre. Kahvaltının vazgeçilmezi pişiyi yapmak artık çok kolay. Hamurunuzun yağ çekmemesi için sirke kullanın ve puf puf kabaran pişilerin tadını çıkarın. İşte pratik ve lezzetli pişi tarifleri…

Abone Ol

Pazar kahvaltısı için herkesin bayılacağı pişiye kim hayır der ki? Pişiyi yaparken en önemli nokta yağ çekmemesidir.

Pişinin yağ çekmemesi için bir sır verelim: Sirke. Evet, doğru duydunuz. Hamurunuza sirke...

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }