Kaymakam Aksoy, Kargı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Turan Ozan Acar ile görüşerek, ilçede ilkeli ve tarafsız gazetecilik yaparak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması hususunda yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı kendisini ve çalışma arkadaşlarını kutladığını söyledi. 

Basının demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olduğunu dile getiren Kaymakam Aksoy, “Mesleki sorumluluk bilinci ve özveri içinde gerçeği arayan, toplumu aydınlatan ve millî değerleri benimseyen gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun” dedi. 

Kargı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı: Çelenk sunumu ve Jandarma Astsubay’dan unutulmaz konuşma Kargı’da 30 Ağustos Zafer Bayramı: Çelenk sunumu ve Jandarma Astsubay’dan unutulmaz konuşma

Kargı Kaymakamı Furkan Aksoy, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, ilçede ilkeli ve tarafsız gazetecilik yaparak kamuoyunu bilgilendirme görevini başarıyla yerine getiren gazetecilere teşekkür etti. Aksoy, basının demokratik toplumlar için vazgeçilmez bir rol oynadığını vurguladı ve gazetecilerin mesleki sorumluluk bilinciyle hareket etmelerinin önemine dikkat çekti. Kaymakam Aksoy, gazetecilerin bayramını kutlayarak, başarı dileklerinde bulundu.