Havuz, haftanın belirli günlerinde farklı gruplara hizmet verecek.

Kargı Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; havuz kullanımı Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 10.00 - 19.00 saatleri arasında sadece bayanlara, diğer günler ise erkeklere açık olacak.

12 YAŞ ALTI ÇOCUKLARIN GİRMESİ YASAK

Kargı Belediyesi, “Havuz güvenliği ve düzeni için 12 yaş altı çocukların, velileri olmadan havuza girmeleri yasaktır. Bu kuralın uygulanmasını rica eder, tüm halkımızın sağlıklı ve keyifli bir şekilde havuzdan faydalanmasını temenni ederiz” ifadesini kullandı.

EKSİKLİKLER GİDERİLECEK

Kargı’da Oto Elektrik Ustası Cenan Akbal Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti Kargı’da Oto Elektrik Ustası Cenan Akbal Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Kargı Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Belediyemize ait Çayır mevkiinde bulunan havuz, 5 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla hizmete girmiştir. Yaz sezonunun bitimine kısa bir süre kalmasına rağmen, halkımızın faydalanması amacıyla hızlandırılmış şekilde hizmete giren tesisimizdeki eksiklikler (kafeterya, şezlong, şemsiye, kaydırak, atlama rampası vb.) en kısa süre içerisinde temin edilerek havuzun tam teşekküllü hale gelmesi sağlanacaktır.

Tüm halkımızın bilgisine sunarız” denildi. 

Kaynak: Yayla Haber