Kirli Sepeti'nin merakla beklenen 35. bölümü nihayet NOW TV'de yayınlandı. Bu bölümde, Songül'ün sırlarının yavaş yavaş ortaya çıkması ve Yavuz'un beklenmedik dönüşüyle, her şey bir anda karışıyor. İzleyicileri yine heyecan dolu bir hikaye bekliyor.

Kirli Sepeti 35. Bölüm İzle: Full Tek Parça

NOW TV’nin sevilen dizisi Kirli Sepeti, entrikalarla dolu hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. 29 Eylül'de yayınlanan 35. bölüm büyük bir merakla bekleniyordu. Dizinin son bölümünü kaçıran ya da tekrar izlemek isteyenler, full tek parça olarak izleyebilecekleri bağlantıya haberimizden ulaşabilirler.

Kirli Sepeti 34. Bölümde Neler Oldu?

Bir önceki bölümde, Yavuz’un beklenmedik gelişi Songül’ün sırlarını açığa çıkarmakla tehdit ederken, Hayriye’yi de kaçtığı duygularıyla yüzleşmeye zorladı. Songül, Medine ve Hayriye, cinayetin arkasındaki gizemi çözebilmek için zenginlerin zayıf halkası Süheyla ile yakınlaşmaya çalıştılar. Ancak düşmanları her zaman bir adım öndeydi.

Kirli Sepeti Oyuncu Kadrosu

Başarılı ve geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kirli Sepeti, güçlü performanslar sergileyen isimlerle izleyicilerin gönlünü fethetti. Dizinin kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Ayça Bingöl
Ceren Moray
Cansu Tosun
Serkay Tütüncü
Halil İbrahim Ceyhan
Melisa Döngel
Gözde Seda Altuner
Bestemsu Özdemir
Aleyna Özgeçen
Deniz Sarıkaş
Nihan Doğa
Serhat Kılıç
Devrim Yakut

John Wick Spin-off'u Ballerina'dan ilk fragman yayınlandı John Wick Spin-off'u Ballerina'dan ilk fragman yayınlandı

Kirli Sepeti 35. Bölümde Neler Oldu?

Dizinin 35. bölümünde Songül ve arkadaşları, cinayet ardındaki gizemi çözmek için zengin çevreye daha da yaklaşırken, gerilim ve entrikalar daha da artıyor. Düşmanlarının her hamlesini önceden tahmin etmeleri, Songül ve ekibinin işlerini zorlaştırıyor. Hayriye'nin duygusal çatışmaları, Medine'nin mücadelesi ve Yavuz’un varlığı ile iyice karmaşık bir hal alıyor.

Kirli Sepeti 35. Bölüm Full İzle Linki

NOW TV'de 29 Eylül 2024 tarihinde yayınlanan Kirli Sepeti 35. bölümü kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler, diziyi full ve tek parça olarak izleyebilecekleri bağlantıya NOW TV resmi sitesinden ya da mobil uygulamadan ulaşabilirler.