NOW ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 28 Ekim Pazartesi günü izleyiciler dizinin yeni bölümü için heyecanla bekliyor. Peki, Kızıl Goncalar bu akşam var mı? İşte yayın akışı ve merak edilen detaylar…

Kızıl Goncalar Bu Akşam Var Mı?
Evet, Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20:00’de NOW TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. 24. bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin fragmanı yayınlandıktan sonra heyecan doruğa ulaştı. İzleyiciler, dizide yaşanacak gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyor.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Ali Durgun kimdir? Kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? Zuhal Topal’la Yemekteyiz Ali Durgun kimdir? Kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Kızıl Goncalar Son Bölümde Neler Oldu?
Dizinin son bölümünde Cüneyd, zihninde ona yol gösteren ipuçlarıyla Zeynep’le karşılaşırken, Sadi’nin çözüm yolu Meryem’i Naim’in elinden kurtarır. Dergahta Melike’nin yaşadıkları ise herkesi derinden etkiler. Levent, bu olaydan sonra kızların okumasına engel olan Vahid’i köşeye sıkıştırmak için bir fırsat yakalar. Ancak Vahid, Levent’e karşı mücadele ederken Meryem, Zeynep ve Birgül’den destek almak zorunda kalacaktır.

Kızıl Goncalar Dizisi Oyuncu Kadrosu
Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Tolga Tekin, Hazal Türesan gibi isimler yer alıyor.