Baran Güran'ın sosyal medya hesabındaki paylaşımlarını silmesi, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Narin Güran’ın trajik ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, ağabey Baran Güran’ın bu hareketi takipçileri arasında büyük bir merak konusu oldu. Peki, Baran Güran neden paylaşımlarını sildi? İşte detaylar…

Baran Güran'ın Paylaşımlarının Silinme Nedeni Nedir?

Narin Güran’ın 8 Eylül tarihinde dere yatağında cansız bedeni bulunmuştu. Bu olayın ardından devam eden soruşturmada amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve komşu Nevzat Bahtiyar için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Dört sanığın “çocuğa karşı kasten öldürme” suçlamasıyla yargılanacağı belirtildi.

Baran Güran, bu süreçte sosyal medya hesabından üç paylaşım yaptı, ancak bu paylaşımları kısa süre içinde sildi. Özellikle Narin ile birlikte olan bir fotoğrafına eşlik eden "Saçının teline zarar gelse dünyayı yıkacak annesine, abilerine ‘katil’ dediniz. Ben sizleri Allah’a havale ediyorum." sözleri dikkat çekti. Bu paylaşımların hızla silinmesi, olayın ardındaki belirsizlikleri daha da derinleştirdi.

Hasan Arat’ın şoförü Sezgin Günler, Galatasaray muhabiri Emre Kaplan’a saldırdı mı? Hasan Arat’ın şoförü Sezgin Günler, Galatasaray muhabiri Emre Kaplan’a saldırdı mı?

Narin'in Abisi Ne Paylaştı?

Baran Güran’ın sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlar, Narin’in ölümüne ilişkin soruşturmada yeni spekülasyonların ortaya çıkmasına yol açtı. Takipçileri, bu silinen paylaşımlarının ardında yatan sebebi anlamaya çalışırken, olayla ilgili tartışmalar artarak devam ediyor.