Kızılcık Şerbeti dizisi yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor! Show TV ekranlarının sevilen yapımı, yayınlanan fragmanıyla izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, yok mu? Dizinin yeni sezon başlangıç tarihi açıklandı ve 13 Eylül’de 3. sezonu ile ekranlara geri dönüyor!

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?
Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Show TV'de Cuma akşamları yayınlanan dizi, sezon finalini Haziran ayında yapmıştı. Kızılcık Şerbeti'nin 3. sezonu için geri sayım başladı. Merakla beklenen Kızılcık Şerbeti yeni sezonu 13 Eylül 2024 Cuma günü saat 20.00'da izleyicilerle buluşacak.

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!
Dizinin yeni sezon fragmanı izleyicilerle buluştu ve büyük ilgi gördü. Fragmanda dikkat çeken en önemli sahnelerden biri, Alev’in doğum yaparken hayatını kaybetmesi oldu. Ayrıca, Fatih’in demir parmaklıklar ardındaki görüntüsü, bu sezonun oldukça çarpıcı gelişmelerle dolu olacağının sinyallerini verdi. Abdullah Bey ve Ömer arasındaki gerginlik de yeni sezonun olaylı geçeceğini gösteriyor.

Kızılcık Şerbeti Sezon Finalinde Neler Oldu?
Dizinin sezon finali oldukça dramatik sahnelerle doluydu. Nilay’ın öğrendiği gerçeği Pembe ile paylaşması, Pembe’nin dünyasını altüst etti. Görkem, Pembe’nin istediği gibi geri adım atmak yerine, durumu daha da zorlaştırdı. Sezon finalinin en büyük merak konusu ise Görkem’in balkondan atlayarak intihar girişimi oldu. Yeni sezonda, Görkem’in akıbeti heyecanla bekleniyor.

Tarım-GFE'de en yüksek değişim veteriner harcamalarında Tarım-GFE'de en yüksek değişim veteriner harcamalarında

Kıvılcım ve Ömer, Sönmez’e moral vermek için ona bir gemi seyahati hediye etti. Bu arada Nursema ve Rüzgar da ilişkilerini ilerletmiş, Rüzgar evlenme teklifi yapmaya karar vermişti. Doğa ve Giray’ın ilişkisi de derinleşirken, Abdullahlar’da yaşanan gerginlik yeni sezonda büyük bir krizin habercisi oldu.

Show TV Yayın Akışı: 6 Eylül Cuma Kızılcık Şerbeti Var Mı?
Kızılcık Şerbeti, 6 Eylül Cuma günü ekranda olmayacak. Dizinin 3. sezonu 13 Eylül 2024 Cuma günü başlayacak. Dizinin yeni bölümlerini kaçırmamak için bu tarihi ajandanıza not edebilirsiniz.