Ünlü Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Hayatını Kaybetti

Türk makyaj dünyasının önde gelen isimlerinden Alp Kavasoğlu, 43 yaşında hayata veda etti. Kavasoğlu’nun ölüm haberi, meslektaşı Fezi Altun tarafından sosyal medyada duyuruldu. Altun, "Sevgili dostumuz Alp Kavasoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Kavasoğlu’nun ölümü, sevenleri ve meslektaşları arasında büyük bir üzüntü yarattı.

RTÜK Başkanı'ndan Sert Çıkış: “YouTube’daki Rezaletler Bitmeli!” RTÜK Başkanı'ndan Sert Çıkış: “YouTube’daki Rezaletler Bitmeli!”

Alp Kavasoğlu Kimdir?

1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Alp Kavasoğlu, 2004 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nden Sosyoloji ve Felsefe bölümlerinden mezun oldu. Kariyerine organizasyon koordinatörlüğü yaparak başlayan Kavasoğlu, kısa süre sonra L'Oréal Profesyonel ürünler departmanında çalışmaya başladı. Yeteneği ve azmiyle dikkat çeken sanatçı, Mehmet Tatlı Akademisi’nde eğitim ve sanat direktörlüğü görevini üstlendi.

Uluslararası Başarılar

Kavasoğlu, 2010 yılında dünyaca ünlü Trend Vision yarışmasında saç ve makyaj çalışmalarıyla finalist olarak adını duyurdu. Yurt dışında aldığı eğitimlerle uzmanlık alanında kendini geliştiren Kavasoğlu, Türkiye’deki kuaför ve makyaj artistlerine yönelik yenilikçi eğitim programları hazırlayarak sektöre büyük katkılarda bulundu.

2016 yılında, Hande Sarıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı “Böyle Çok Daha Güzelsin” adlı televizyon programında Sema Çelebi ile birlikte jüri üyeliği yapan Kavasoğlu, sektörün en tanınan isimlerinden biri haline geldi.

Ölüm Haberi Büyük Üzüntü Yarattı

Alp Kavasoğlu’nun ani ölümü, başta ailesi ve yakınları olmak üzere, birçok sanatçı ve makyaj dünyasındaki meslektaşlarını derinden sarstı. Yetenekli sanatçı, gerek yerli gerekse yabancı ünlü isimlerle yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edindi.

Alp Kavasoğlu'nun ardında bıraktığı büyük miras, makyaj dünyasında her zaman hatırlanacak.