28 Ağustos MasterChef Türkiye bölümü, dokunulmazlık oyunları ve eleme adaylarıyla büyük bir heyecan yarattı. Mavi ve kırmızı takımların mücadelesi sonucunda hangi takım dokunulmazlığı kazandı? Bireysel dokunulmazlık oyunu sonucunda kim öne çıktı ve eleme adayları kimler oldu? Tüm cevaplar haberimizde.

MasterChef Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 28 Ağustos MasterChef Eleme Adayları

Konya, 'Kentsel Hareketlilik'te RAPTOR'a seçildi Konya, 'Kentsel Hareketlilik'te RAPTOR'a seçildi

MasterChef Türkiye'de heyecan dolu bir hafta daha yaşanıyor. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu, Mavi ve Kırmızı takım arasında geçti. İşte 28 Ağustos 2024 MasterChef Türkiye bölümünde yaşanan gelişmeler:

MasterChef Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

28 Ağustos'ta oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu Mavi Takım kazandı. Takımlar, Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in verdiği 'kuru fasulye pilav' tarifi üzerinde kıyasıya bir mücadele verdi. Mavi Takım, bu zorlu oyunda rakibine üstünlük kurarak dokunulmazlığın sahibi oldu.

MasterChef Bireysel Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Kırmızı takım, takım oyununu kaybettikten sonra bireysel dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Bu oyunun galibi Onur oldu. Onur, en başarılı tabağı hazırlayarak bireysel dokunulmazlık ödülünü kazandı.

28 Ağustos MasterChef Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Onur, haftanın üçüncü eleme adayı olarak Çağlar'ı seçti. Dördüncü eleme adayı ise takım oylaması ve takım kaptanlarının tercihleri doğrultusunda Akın oldu.

MasterChef Takımları Nasıl Oluştu?

Yeni haftanın takımları şu şekilde oluştu:

Mavi Takım

Hakan (Takım Kaptanı)
Eda
Kaan
Semih
Nevzat
Kerem
Alper
Ayşe
Zübeyde
Zeynep

Kırmızı Takım

Beril (Takım Kaptanı)
Muratcan
Onur
Şirin
Emre
Nigar
Beyza
Akın
Ezgi
Çağlar

25 Ağustos MasterChef Kim Elendi?

25 Ağustos'ta gerçekleşen bölümde elenen isim Ümmühan oldu.