Edirne Kırkpınar’da Kocaelili pehlivanlara tebrik Edirne Kırkpınar’da Kocaelili pehlivanlara tebrik

Yerel bir kanalda yayınlanan canlı yayına konuk olan ve gazetecilerin sorularını cevaplayan Yalçın, kamuoyunun merak ettiği soruları cevapladı. Transferden altyapıya, mali durumlardan, TFF'deki yaşanan konulara kadar her konuya açık yüreklilikle cevap veren Kulüp Başkanı Yalçın, şuan ülkenin en borçsuz kulüpleri arasında olduklarını ifade etti. 
Kulübün neredeyse hiç borcu bulunmadığına dikkat çeken Yalçın, bunun önemli bir başarı olduğunu belirtti. 
Transfer noktasında şuan  4 isimle kesinlikle anlaştıklarını ve mali konuları çözmeleri halinde ise 5 isimle daha anlaşmak için görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Yalçın, " Transferde 4 isimle kesin anlaştık. 5 isimle de görüşmelerimiz devam ediyor. Ancak tüm bunlar için mali yapılanmamızı üst seviyeye çekmemiz lazım. Bu ligde 150 milyon sizi ligde tutar. Şampiyonluk için de 300 milyona ihtiyaç var. Biz şuan çeşitli gelirlerle 150 milyona yakın para var. Borcumuzun olmaması da bizim için olumlu bir adım. Geldiğimiz noktada ise hedefi şehir belirleyecek. Şuana kadar  Ahmet Ahlatcı dışında kimse ne aradı, ne de sordu. Benim tek başıma yapabileceklerim bu kadar. Şehir destek olursa hedefimiz yüksek olur. Aksi taktirde kimse büyük hedefler beklemesin. Mali bütçemize göre hareket edeceğiz. Sezon sonunda ya tatlı konuşacağız, ya da acı. Buna bütün şehir karar verecek" şeklinde konuştu. 
Kimseden karşılıksız bir talepleri olmadığını dile getiren Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın, iş insanlarının kulübe reklam ve diğer bazı konularda da yardımcı olabileceklerini sözlerine ekledi.

Editör: Hacı Odabaş