Ortaköy Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla, ilçe merkezinden hastaneye ulaşımı sağlayan güzergâhın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.

Aasf (5)

Yol zemini yenilendi

Asfaltlama öncesinde güzergâhtaki eski yol tabakası temizlenirken, zemin üzerinde gerekli iyileştirme ve hazırlık çalışmaları gerçekleştirildi. Ekiplerin yoğun mesaiyle sürdürdüğü çalışmaların ardından yolun kısa süre içerisinde asfaltlanarak yeniden trafiğe açılması planlanıyor.

Aasf (3)

Başkan İsbir çalışmaları yerinde inceledi

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, hastane bağlantı yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Vatandaşların hastaneye daha rahat ve güvenli ulaşmasını sağlamayı amaçladıklarını belirten İsbir, ilçenin ihtiyaçlarının karşılanması için belediye imkânlarının seferber edildiğini söyledi.

Ortaköy’de Gazze için uçurtmalar gökyüzüne bırakıldı
Ortaköy’de Gazze için uçurtmalar gökyüzüne bırakıldı
İçeriği Görüntüle

Aasf (1)

Çorum Belediyesine araç ve ekipman teşekkürü

Çalışmalara Çorum Belediyesinin de araç ve ekipman desteği sağladığını belirten Başkan İsbir, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

İsbir, “Vatandaşlarımızın hastanemize ulaşımını daha rahat ve güvenli hale getirmek amacıyla başlattığımız asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir. Ortaköy’ümüzün yaşam kalitesini yükseltecek her adımda bizlere destek veren, araç ve ekipman desteğini esirgemeyen Çorum Belediye Başkanımız Sayın Halil İbrahim Aşgın’a şahsım ve tüm Ortaköy halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Belediyeler arasındaki iş birliğinin devam edeceğini belirten İsbir, Ortaköy’e yeni hizmetler kazandırmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Aasf (2)

Kısa sürede tamamlanması hedefleniyor

Hastane bağlantı yolundaki asfaltlama çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanması ve güzergâhın tamamen trafiğe açılması hedefleniyor.

Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte özellikle hastaneye ulaşım sağlayan vatandaşlar ve sağlık hizmetlerinden yararlananlar için daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkânı sağlanması bekleniyor.

Muhabir: Merve Kayış