Sema Akbaş ve Dursun Akbaş’ın yönetimindeki aile şirketi, Güney Mahallesi Stadyum Sokak No:68 adresinde 400 metrekarelik bir alanda faaliyet gösteriyor. Fabrika, 10 kişilik bir ekiple günlük 10 ton süt işleme kapasitesine sahip olup, her gün sevkiyat imkanı sunarak toptan ve perakende satışlar yapıyor.

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde 6892 Öğrenci ve 548 Öğretmen Yeni Eğitim Yılına Başlıyor! Çorum’un Osmancık İlçesi’nde 6892 Öğrenci ve 548 Öğretmen Yeni Eğitim Yılına Başlıyor!

Fabrikanın ürün yelpazesi oldukça geniş. Yoğurt çeşitlerinde 2, 4 ve 10 kilogramlık seçenekler sunulurken, 170 gramlık tam yağlı ayran da tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 

Ayrıca tam yağlı kaşar peyniri (1 kg), taze tost peyniri (1 kg), tereyağı (500 gram ve 1 kg), tam yağlı köy peyniri ve kaymak gibi ürünler de üretim hattında yer alıyor. Ürünlerin tümü, ev yoğurdu tadında taze, günlük ve hijyenik olarak üretiliyor.

Akbaş Yoğur Fabrikası, hijyen ve kalite standartlarına büyük önem verirken, tüm gerekli sertifikalara ve onay belgelerine sahip olarak üretim yapıyor. 
"Her yaşın gıdası Akbaş yoğurt" sloganıyla yola çıkan fabrika, yerel ve bölgesel pazarda önemli bir yer edinmeyi amaçlıyor. Fabrika sağladığı iş imkanı ve sunduğu yüksek kaliteli ürünlerle hem ekonomiye katkıda bulunmakta hem de tüketicilere güvenilir ve lezzetli süt ürünleri sunuyor. (Selma Çetindere)