2023 yılında elde ettiği başarılar ile adından çokça söz ettiren Ömer Derindere Fen Lisesi 2024 yılında da yeni başarılar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 
Ömer Derindere Fen Lisesi 2024 yılı mezunlarından Alihan AKÇA, LGS’den %6,02 yüzdelik dilimle girdiği okuldan, YKS’de %0,06 yüzdelik dilime girerek sayısal alanda Türkiye 1407.si oldu. Yine ilk on bine 4 tane öğrenci sokan Ömer Derindere Fen Lisesinin bu yılki YKS sonuçlarına göre mezunlarından 14 tanesi tıp fakültesi kazanabilecek puan aldı.  

Gazetemize konuşan Okul Müdürü Mustafa YILDIRIM, yine başarılı bir dönemi geride bırakmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek; “Her geçen yıl bir önceki yıla göre başarılarımızı katlayarak artırmanın gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin ve velilerimizin doğru tercihi, öğretmenlerimizin ve okul idaremizin emekleri sonucu yaşadığımız sevinç ve gurur da artarak devam ediyor. Alihan YKS’de 0,01’lik dilime girerek ve diğer öğrencilerimiz de çok güzel sonuçlar elde ederek ailelerini ve bizleri gururlandırdı. LGS’de 6,02’den aldığımız öğrenci, YKS’de 0,06’lik dilimde. Yine 3’den 0,24’e, 3,88’den 0,31’e, 4,02’den 0,35’e, 8,06’dan 0,49’a, 5,64’ten 0,64’e, 7,82’den 0,91’e, 8,41’den 1,31’e, 8.61’den 1,56’lık dilimlere soktuğumuz öğrenciler okulumuzun başarı oranını göstermektedir. Biz öğrencilerimizi aldığımız yerden daha yukarılara çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Okulumuza gelen öğrencilerden LGS yüzdelik dilimine göre tıp fakültesi kazanabilecek hiç öğrenci yokken, öğrencilerimizin 14 tanesinin tıp fakültesi kazanabilecek puan alması gurur verici.

Osmancık’ta Eski Çorum Yolu Asfaltlandı: D100 Kara Yolundaki Yoğunluk Azalacak Osmancık’ta Eski Çorum Yolu Asfaltlandı: D100 Kara Yolundaki Yoğunluk Azalacak

Bizim için başarı tesadüf değildir. Doğru tercih, emek ve güzel sonuç. Şimdiden önümüzdeki yıl yapılacak YKS sınavları için 12. sınıfa geçen öğrencilerimizle hazırlıklara başladık. Ülkemiz ve ilçemize faydalı değerli gençler yetiştirmeye devam etmek adına çalışıyoruz. Uzun ve yorucu bir çalışma sonucunda bu başarı için alın teri döken öğrencilerimi ve bu başarının mimarları öğretmen arkadaşlarıma müteşekkirim. Öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor hepsine teşekkür ediyorum.” dedi. YKS Sayısal alanda Türkiye 1407.si ve İlçe birincisi olan Alihan Akça, okul müdürü Mustafa Yıldırım tarafından altın ile ödüllendirilirken ilk 10 bine giren öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.