Osmancık İlçe Müftülüğü’nden Aziz Şehitlere Saygı ve Ailelerine Destek Ziyareti Osmancık İlçe Müftülüğü’nden Aziz Şehitlere Saygı ve Ailelerine Destek Ziyareti

İngilizce Öğretmeni Hülya Sarıdaş ve öğrencileri Yüsra Alaca, Y. Tuana Kişi, M. Hira Akdaş, Burcu Odabaşı, Sude Şentürk, E. Tuna Bilgili ve S. Eren Karakuş; katıldıkları “Unlock the Language Chest” isimli uluslararası eTwinning Projesinde yaptıkları çalışmalarla UDS (Ulusal Destek Servisi) tarafından “eTwinning Ulusal Kalite Etiketi” ile ödüllendirildi.

“Unlock the Languahge Chest” adlı projede İspanya’dan 1, Polonya’dan 1, Litvanya’dan 1 ve Türkiye’den 6 olmak üzere toplamda 9 okul ve 70 öğrenci yer aldı. 
Bu projenin dil öğrenme sürecini eğlenceli ve etkili bir şekilde desteklemeyi amaçlayan bir dil öğrenme girişimi olduğu proje süresince öğrencilerin aktif olarak katılım sağladığı hedef dilde (İngilizce) öğrencilerin pratik yapmasını sağlayan çevrimiçi toplantılar yapıldığı bildirildi. Proje sonunda ortak ürün olarak İngilizce olarak Yemek Tarifleri Kitabı (ebook) hazırlandı, sanal sergiler düzenlendi.

UDS tarafından gönderilen sertifikalar okulda yapılan törenle Hülya Sarıdaş ve okul öğrencilerine Mustafa Yıldırım tarafından teslim edildi. Mustafa Yıldırım “yaptıkları bu özverili çalışmalardan dolayı öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyor, başarılarından dolayı kutluyorum.” dedi.