Esma Sarıysoy kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Esma Hanım kaç yaşında, nereli? Esma Sarıysoy kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Esma Hanım kaç yaşında, nereli?

Zuhal Topal’ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz yarışmasının yeni haftası başladı ve yarışmacılar arasında dikkat çeken isimlerden biri de Rukiye Kızıltepe oldu. Peki, Rukiye Hanım kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Rukiye Kızıltepe kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Yemekteyiz Rukiye Kızıltepe Kimdir?

Rukiye Kızıltepe, 51 yaşında ve 9 çocuk annesidir. Aslen Diyarbakırlı olan Rukiye Hanım, yarışmanın ilk gününden itibaren dikkat çeken tavırları ve iddialı açıklamalarıyla öne çıkıyor. İlk gün yarışmacıları arasında tansiyonu yükselten anlardan biri, Rukiye Hanım'ın "İsterseniz size bir gözlük vereyim, onunla bakın" sözleriyle masadaki gerilimi artırması oldu. Karşı yarışmacının cevabı ise, "Benim gözlerim görüyor. Yaş itibariyle görmemesi gereken sensin" şeklindeydi.

Rukiye Hanım’ın Diyarbakır mutfağından özel lezzetler sunduğu ve diğer yarışmacılara karşı iddialı olduğu biliniyor. Yaptığı cesur açıklamalar ve mutfaktaki hünerleriyle izleyicilerin ilgisini çekmeye devam eden Rukiye Kızıltepe, haftanın favori isimlerinden biri olmaya aday.