Şükrü Özyıldız Yeni İmajıyla Şaşırttı: Tanınmaz Hale Geldi!

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, yeni projesi "Karşılaşmalar" dizisi için imajını tamamen yeniledi. Saç ve sakallarını uzatan Özyıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını adeta şaşırttı. Sokakta kalan bir adamı canlandıran Özyıldız, yeni imajını "Evet benim... EVET!" notuyla paylaşırken, takipçileri oyuncuyu tanımakta zorlandı.

Kuruluş Osman 166. Bölüm: Orhan Bey’den Evlilik Teklifi ve Kutsal Emanetler Mücadelesi Kuruluş Osman 166. Bölüm: Orhan Bey’den Evlilik Teklifi ve Kutsal Emanetler Mücadelesi

Başrollerini Sinem Kobal ve Sarp Apak gibi ünlü isimlerle paylaştığı dizideki rolüyle dikkat çeken Şükrü Özyıldız, hayranlarını yeni görüntüsüyle hem şaşırttı hem de heyecanlandırdı. Projedeki karakteri için tamamen farklı bir görünüme bürünen oyuncu, dizinin yayınlanmasının ardından sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Şükrü Özyıldız’ın saç ve sakalları uzamış haliyle tanınmaz hale gelmesi, diziyi izleyenleri de şaşkına çevirdi.

Şükrü Özyıldız

Şükrü Özyıldız’ın yeni dizisi "Karşılaşmalar" için yaptığı radikal imaj değişikliği, oyuncunun ne kadar cesur olduğunu bir kez daha gösterdi. Hayranları, Özyıldız’ın bu yeni halini büyük ilgiyle takip ederken, dizideki performansı şimdiden merak konusu oldu. İmajı kadar oyunculuğu da konuşulacak olan Özyıldız, yine gündeme damgasını vuracak.