Pankreas kanseriyle 2,5 yıldır mücadele eden ünlü oryantal Tanyeli'nin sağlık durumu ağırlaştı. 54 yaşındaki sanatçı, doktorların kararıyla entübe edilirken, eşi İlker Sünneli'den duygusal bir paylaşım geldi.
Tanyeli’nin Son Mesajı: “Ağrım Çok, Dualarınızı Eksik Etmeyin”
Tanyeli, hastaneye kaldırılmadan önce, 27 Şubat'ta sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Sanatçı, takipçilerine seslendiği mesajında şunları söylemişti:
"Hepinize hayırlı geceler. Beni merak edenler ve yorumlarınızla endişelenmişsiniz, bunu anlıyorum ve üzerimde büyük bir sorumluluk hissediyorum. Hastanedeyim, Allah nasip ederse bugün ya da yarın taburcu olacağım inşallah. Genelde tedavi için aldığım ilaçlar beni uyutuyor, bu yüzden mesajlara cevap veremiyorum. Hakkınızı helal edin, ağrım çok ve tek tek yazacak, konuşacak gücüm olmuyor. Allah'a emanet olun, bana en güzel hediye dualarınız."
Ancak aradan geçen sürede sanatçının durumu ağırlaşarak yoğun bakıma alınmasına neden oldu.
Eşinden Umut Dolu Paylaşım: “Mucizeler Baktığın Her Yerdedir”
Tanyeli'nin eşi İlker Sünneli, sanatçının sağlık durumuyla ilgili umutlu bir mesaj paylaştı. Üç hafta önce yaptığı açıklamada, “Hikayenin başında bize mucize dost oldu. Rabbim de her daim yanımızda” ifadelerini kullanan Sünneli, son olarak yoğun bakım ünitesinin önünden bir fotoğraf paylaşarak “Mucizeler baktığın her yerdedir” notunu düştü.
Sanat camiası ve sevenleri, Tanyeli'nin bir an önce sağlığına kavuşması için dualarını eksik etmezken, sanatçının sağlık durumuyla ilgili gelecek açıklamalar merakla bekleniyor.