Teşkilat Dizisi Beşinci Sezonuyla Geri Dönüyor: “Altay’dan Tuna’ya

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat, beşinci sezonuyla izleyicileri yeniden ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Pazar akşamı başlayacak olan yeni sezonda dizi, “Altay’dan Tuna’ya” temasıyla yepyeni bir hikaye ve karakterlerle dönüyor. Dizinin en büyük sürprizlerinden biri ise başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş’ın başrol olarak kadroya katılması.

Yüzbaşı Altay Teşkilat’a Damga Vuracak

Tolga Sarıtaş, diziye katılarak Yüzbaşı Altay karakteriyle düşmana karşı amansız bir mücadele verecek. Sarıtaş’ın, daha önce rol aldığı “Söz” dizisindeki başarılı performansı hayranları tarafından iyi biliniyor. İzleyiciler, Sarıtaş’ın Teşkilat’taki rolünü de heyecanla bekliyor. Üstelik “Söz” dizisinde de birlikte çalıştığı Aybüke Pusat ile yeniden bir araya gelmesi, diziyi izleyenler arasında büyük bir merak uyandırıyor.

Survivor 2025 yarışmacısı belli oldu! Survivor 2025 yarışmacısı belli oldu!

Teşkilat’ta Yeni Dönem Başlıyor

Dizinin beşinci sezonunda, Neslihan karakteri, yaşadığı kayıplara rağmen görevinin başında dimdik durmaya devam ediyor. Kendisini tehlikenin ortasında bulan Korkut ise tamamen yeni bir hayata adım atıyor. Neslihan ve Yüzbaşı Altay’ın yollarının kesişmesi, Teşkilat’ta yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor.

Yeni sezonda dizinin ana temasını oluşturan “Altay’dan Tuna’ya” hikayesi, izleyicilere yine aksiyon dolu anlar yaşatacak.

Yayın Bilgileri

Teşkilat, 22 Eylül Pazar günü saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkacak.

Teşkilat’ın yeni sezonunda sürprizlerle dolu gelişmeler ve güçlü kadrosu ile izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam etmesi bekleniyor.