Kesim ve büküm işlemlerinden, zirai aletlerin bakım ve onarımına, çelik konstrüksiyon imalatından halka yapım ve bakım işlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veren firma, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor. Tüm ihtiyaçlar için 0 (533) 491 83 19 numaralı telefondan firmayla iletişime geçilebilir.

Osmancık'ta Kıbrıs Gazisi İhsan Karakuş'un Cenazesi: Askeri Tören ve Defin Osmancık'ta Kıbrıs Gazisi İhsan Karakuş'un Cenazesi: Askeri Tören ve Defin

Toprak Makina - Metal, sadece traktör kepçe imalatı ile sınırlı kalmayıp, metale dair her türlü ev ve iş yeri işlemlerini de gerçekleştiriyor. Ayrıca, ihale usulü ile kurumlar ve özel şirketler için de iş teslimatları yapılıyor. Osmancık Koyunbaba Küçük Sanayi Sitesi 1. Blok No:15 adresinde hizmet veren firma, 25 yıllık deneyimiyle sektörde önemli bir yer edindi. 

Bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Toprak Makina - Metal'in referansları arasında Çorum Sıklık Parkı, Çorum İl Özel İdaresi, Osmancık Belediyesi ve Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü gibi önemli kurumlar bulunuyor. Sahibi Orhan Toprak önderliğinde faaliyetlerini sürdüren firma, her geçen gün hizmet alanını genişleterek müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor.