Ünlü rapçi Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz) acı bir haberler sarsıldı. Sagopa Kajmer'in bir süredir kanserle mücadele eden annesi Serpil Özyavuz hayatını kaybetti.

Bir dönemin en popüler isimlerinden Sagopa Kajmer, yıllara meydan okuyan rap şarkılarıyla ve özel hayatıyla dikkat çeken isimlerden. Sagopa Kajmer adıyla tanınan Yunus Özyavuz, acı bir haberle sarsıldı. Ünlü şarkıcının bir süredir kanser tedavisi gören annesi Serpil Özyavuz hayatını yitirdi. 45 yaşındaki rapçi, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Sagopa Anne

SAGOPA KAJMER'İN ANNESİ VEFAT ETTİ

2 yıldır kanser tedavisi gören anne Serpil Özyavuz'un iki gün önce durumu ağırlaşmış ve hastanede yoğun bakım bölümünde tedaviye alınmıştı. Akciğer kanseriyle mücadele eden anne, hastalığına yenik düştü. Anne Özyavuz, 2 Haziran Pazar günü hayata gözlerini yumdu.

Sagopa Kajmer acı haberi "2 haziran öğle sonrası annemi kaybettim.2 sene boyunca savaştı…savaştık. O savaşı kaybetti, ben hem savaşı hem annemi kaybettim." sözleriyle duyurdu.

Anne Serpil Özyavuz'un cenazesi memleketi Samsun'da toprağa verilecek.

Mustafa Sandal bu akşam Bursa'da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor Mustafa Sandal bu akşam Bursa'da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor

Sagopa Tweet

CEZA'DAN BAŞSAĞLIĞI

Türk rap müziğinin iki önemli ismi Sagopa Kajmer ve Ceza'nın yıllardır küs olduğu biliniyor. Ancak ikili, bu kötü günde yan yana olmaktan geri durmadı. Ceza, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Başın sağ olsun, çok ağır bir acı... Sana ve ailene sabır diliyorum. Rahmetle Serpil Özyavuz" dedi. Sagopa ise Ceza'nın taziye mesajını yanıtsız bırakmadı ve "Çok teşekkürler Ceza. Ölüm gününde düşmanlıklar ölür ve acılar paylaşılır" ifadelerine yer verdi.