Pilavın lapa plmasını önleyen basit tüyo! Tencereye bir dilim eklemeniz yeterli Pilavın lapa plmasını önleyen basit tüyo! Tencereye bir dilim eklemeniz yeterli

MALZEMELER

Yarım karpuz
3 limon
1 bardak soğuk su
3 kaşık şeker

TARİF

Karpuzu kesip dilimleyin ve çekirdeklerini ayıklayın.
Limonları yıkayıp kabuklarını rendeleyin.
Limonların sularını sıkın.
Karpuzları blenderda çekin.
Diğer malzemeleri de ekleyin ve çekin.
Süzgeç ile süzerek servis edin.

Karpuzlu limonata, yaz aylarında hem serinlemek hem de sağlıklı bir alternatif arayanlar için ideal bir seçenektir. Basit malzemelerle ve kısa sürede hazırlayabileceğiniz bu içecek, sıcak günlerde vücudunuzu ferahlatacak. Aileniz ve dostlarınızla birlikte bu eşsiz lezzetin tadını çıkarın. Şimdi deneme zamanı, serin ve lezzetli bir yaz geçirmeniz dileğiyle!