Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman, vefat ettiğine dair sosyal medyada yayılan iddialara sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Salman, kendisi hakkında periyodik olarak bu tür haberlerin çıktığını belirterek, asıl önemli olanın Diyarbakır’da kaybolan Narin isimli genç kızın bulunması gerektiğini vurguladı. Ünlü oyuncu, bu tür lüzumsuz iddialarla uğraşmak yerine kayıp kişilerin bulunması için çaba gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Yeşilçam filmlerinde Şener Şen ve Kemal Sunal gibi usta oyuncularla sayısız projeye imza atan İlyas Salman’ın vefat ettiği yönündeki haberler, sosyal medyada hızla yayıldı. Ancak İlyas Salman, bu iddialara kısa sürede yanıt vererek hayranlarını rahatlattı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu tür haberlerin periyodik olarak ortaya atıldığını, ancak kendisinin sağlıklı bir şekilde hayatına devam ettiğini belirtti.

Ilyas Salman Tweet

Salman, açıklamasında ayrıca Diyarbakır’da kaybolan Narin isimli genç kızın bulunması gerektiğine dikkat çekti. “Sevmeyenler de beni periyodik olarak öldürmek gibi lüzumsuz işlerle uğraşmak yerine baskı oluştursunlar da şu kızcağız bulunsun artık,” ifadelerini kullanan Salman, toplumun kayıplar konusundaki duyarlılığının artırılması gerektiğini dile getirdi.

Osmaniye’de ücretli usta öğreticilerin sesi yükseliyor Osmaniye’de ücretli usta öğreticilerin sesi yükseliyor

İlyas Salman’ın vefat ettiğine dair çıkan iddialar, ünlü oyuncunun yaptığı açıklamayla yalanlandı. Salman, bu tür asılsız haberlerle uğraşmak yerine, toplumun kayıp vakalarına daha fazla önem vermesi gerektiğini vurguladı. Ünlü oyuncunun bu duyarlılığı, birçok kişi tarafından takdirle karşılandı.