Çorum'da takla atan otomobildeki sürücü ölümden döndü Çorum'da takla atan otomobildeki sürücü ölümden döndü

Kooperatifin Genel Kurulu 23 Haziran 2024 Pazar günü saat 13:00’da Çiftlikler Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi No:5 Osmancık adresinde düzenlendi. Genel Kurul Toplantısı başkan ve üyelerin katılımı ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından oluşturulan divan ile Genel Kurulun gündem maddelerine geçildi. Gündem maddelerinin okunması ve oylanmasının ardından seçim yapıldı.

Çoğunluğun sağlanması ile yapılan seçimde yeni dönem mevcut başkan Ali Osman Eker oy birliği ile seçildi. Böylelikle görev yapmak üzere yönetim kuruluna Ali Osman Eker başkanlığında, başkan yardımcısı İsmail Dölcü, yönetim ise, Sinan Alaca, Erdoğan Göksu, Rasim Sayar, Gökhan Kuytak, İsa Dölcü, Ömer Bağcı, Bayram Aksoy ve Bayram İpek seçildi. Genel Kurulda bir konuşma yapan Osmancık Koyunbaba Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ali Osman Eker, üyelerinin oylamaları ile tekrar başkanlığa hak kazandı.

Başkan Eker katılımcılara ve destek veren vermeyen tüm sanayici esnaflarına teşekkür ederek görevinde hizmetini daha ileriye taşıyacağını belirtti.
Her geçen yılda eksikliklerin ve taleplerin giderildiğini altını çizerek edindiği tecrübeler ile de sanayiyi daha ileriye taşıyacağının altını çizdi.