Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Bahar, 2. sezonuyla ekranlara geri döndü. Demet Evgar, Buğra Gülsoy gibi isimlerin yanı sıra, yeni sezona Büşra Pekin ve Elçin Afacan gibi yeni yıldızlar katıldı. İşte Bahar dizisinin yeni sezon oyuncuları ve dizi hakkında merak edilen tüm detaylar.

Bahar 2. Sezon Bugün Başlıyor!

Show TV ekranlarında her hafta salı günü yayımlanan Bahar dizisi, bugün itibarıyla 2. sezonuyla ekranlara dönüyor. 24 Eylül'de yayınlanan 17. bölüm, yeni sezonun başlangıcı olarak izleyicilerle buluşuyor. Bahar’ın ikinci sezonunda, izleyicileri heyecanlandıracak birçok gelişme yaşanırken, yeni oyuncular da diziye dahil oldu.

Bahar 2. Sezon Oyuncu Kadrosuna Kimler Katıldı?

Bahar dizisinin yeni sezonunda iki önemli isim dikkat çekiyor. İşte diziye katılan yeni oyuncular:

Büşra Pekin: Bahar’ın yeni sezonunda Başhekim Süreyya rolüyle izleyici karşısına çıkıyor. Süreyya, dizide hastanenin tüm dengelerini değiştirecek bir karakter olarak dikkat çekiyor.
Elçin Afacan: Bahar dizisinin 2. sezonuna katılan bir diğer isim ise Eylem karakterini canlandıran Elçin Afacan. Onun da hikayede önemli bir rol üstleneceği belirtiliyor.

Bahar 2. Sezon Özeti: 17. Bölümde Neler Olacak?

Bahar dizisinin 17. bölümü itibarıyla, Bahar ve Timur'un riskli ameliyatının üzerinden bir ay geçmiştir. Bahar, sevdikleriyle bir araya geldiği "Yeni Hayata Merhaba" partisinde tatsız bir olayla karşılaşır ve neşesi yarım kalır. Bu sırada hastaneye yeni atanan başhekim Süreyya, Bahar ve ekibine zor günler yaşatacaktır.

Evren, Peran Vakfı Hastanesi'nde büyük bir ihmalle suçlanır ve başhekim Süreyya, bu konuyu işleme alır. Süreyya'nın, Evren ve Bahar’la ilgili planları da bir bir ortaya çıkmaya başlar.

Bahar Yeni Sezon Fragmanı ve Sürpriz Gelişmeler

Bursa basketbol camiasını yasa boğan ölüm! Genç hakem yaşamını yitirdi Bursa basketbol camiasını yasa boğan ölüm! Genç hakem yaşamını yitirdi

Dizinin yeni sezon fragmanında Bahar’ın karşılaştığı zorluklar dikkat çekerken, dizinin hayranları yeni sezonda yaşanacak sürprizleri heyecanla bekliyor. Bahar ve Evren arasında yaşanacak gelişmeler izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.