Adaletin Osmancık'taki yüzleri Hakim İsmail Topcu ve Cumhuriyet Savcısı Muhammed Nimetullah Özer için görevlerine veda yemeği düzenlendi. Bu özel gece, ilçenin tanınmış yöneticileri tarafından, onların yargıdaki üstün hizmetlerine karşılık teşekkürlerin sunulduğu bir buluşmaya dönüştü.

Osmancık'taki örtü yangınında ağaçlar zarar gördü Osmancık'taki örtü yangınında ağaçlar zarar gördü

Tayinleri çıkan Hakim İsmail Topcu ve Cumhuriyet Savcısı Muhammed Nimetullah Özer için veda yemeği verildi. Veda yemeğine Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve daire müdürleri katıldı. 

Kaymakam Akpay ve Başkan Gelgör, Hakim İsmail Topcu ve Cumhuriyet Savcısı Muhammed Nimetullah Özer’e yapmış oldukları hizmetler için teşekkür ederek, yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını dilediler. 

Çorum'un Osmancık ilçesinde, görev süreleri boyunca adaletin sağlanmasında önemli roller üstlenen Hakim İsmail Topcu ve Cumhuriyet Savcısı Muhammed Nimetullah Özer, düzenlenen veda yemeği ile onurlandırıldı. İlçe yöneticileri ve meslektaşları tarafından yapılan duygusal konuşmalarla, her iki hukukçu da yeni görev yerlerine uğurlandı. Bu özel gece, Osmancık'ta adalet ve hukukun nasıl bir topluluk desteği ve saygı gördüğünün de bir göstergesi oldu. İsmail Topcu ve Muhammed Nimetullah Özer'in hukuki kariyerlerinde yeni sayfalar açılırken, Osmancık halkı onları daima minnet ve saygıyla anacak.

Editör: Ebru Çalık