Cumhurbaşkanı Erdoğan, Acılı Aileyle Telefonda Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde hayatını kaybeden Pelin Dönmez’in ailesine başsağlığı dileklerini iletmek için anne Nihal Dönmez ile telefonda görüştü. Görüşme sırasında anne Nihal, kızının en büyük hayalinin Cumhurbaşkanı ile görüşmek olduğunu belirtti. Bunun üzerine Erdoğan, "Öncelikle bütün ailenin başı sağ olsun, Pelin kızımız ile ilgili aldığımız haber bizleri yürekten dağladı. Allah sabır versin. Devlet olarak hukuki süreçte de üzerimize düşen her şeyi yapacağız" dedi.

Görüşme sırasında duygu dolu anlar yaşanırken, Nihal Dönmez, "Kızımın en büyük hayali sizinle görüşmekti. Lütfen Alaşehir’e gelin ve evimize misafir olun" diyerek Cumhurbaşkanı’na teşekkür etti. Erdoğan ise ailenin acısını paylaştığını yineledi.

Köfteci Yusuf Skandal İddialara Cevap Verdi: "Bu Bir Kumpas!" Köfteci Yusuf Skandal İddialara Cevap Verdi: "Bu Bir Kumpas!"

Ziyaret ve Açıklamalar

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Pelin Dönmez’in ailesini ziyaret etti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taziye mesajını aileye iletti. Başkan Keşir, "Manisa - Alaşehir’de Pelin kızımızın ailesini ziyaret ettik. Çok üzgünüz, uzun süredir kayıptı ve vekillerimiz olayın takipçisiydi. Ne yazık ki kötü haber geldi. Adli süreç devam ediyor ve zanlı yakalandı" ifadelerini kullandı. Kadına karşı şiddetle mücadelede cezaların artırılması yönündeki çalışmaların devam ettiğini de belirten Keşir, "Cumhurbaşkanımız, cezaların caydırıcı hale getirilmesi için gerekli adımların atılması talimatını verdi" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Keşir ve beraberindeki heyet, aileden ayrıldı.

Kaynak: İHA