Show TV ekranlarında Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı, hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor. 29 Ağustos’taki bölümde, Diyarbakır’da kaybolan Narin Güran’ın bulunup bulunmadığı gibi önemli konular ele alınacak. Canlı yayına erişmek için detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Saat Kaçta Başlıyor? Canlı İzleme Linki!

Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme programı, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Program, güncel olaylar ve önemli konularla ilgili son gelişmeleri ekranlara getiriyor. Programın başlama saati ve canlı izleme linki hakkında detaylar merak ediliyor. Ayrıca, programda Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın durumu da ele alınacak.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Ne Zaman Başlıyor?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı, hafta içi her gün 15:00'da Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Programın canlı yayınını Show TV'nin resmi web sitesinden veya dijital platformlarından takip edebilirsiniz.

İzmir'de Tire ve Bayındırlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı İzmir'de Tire ve Bayındırlı üreticilere yeni destekleme modeli anlatıldı

Canlı İzleme Linki

Programın canlı yayınına ulaşmak için Show TV'nin resmi canlı yayın sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Diyarbakır'da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin Güran'ın Son Durumu

21 Ağustos 2024 tarihinde Diyarbakır'ın Tavşantepe mahallesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın bulunup bulunmadığı programda güncel gelişmelerle birlikte ele alınacak. Küçük Narin, Kur'an kursuna gitmek üzere evden çıkmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Narin'in bulunması için AFAD ve kolluk kuvvetleri tarafından geniş çaplı arama çalışmaları sürdürülüyor.