SGK tarafından yapılan duyuruya göre, işverenler ile 4B (Bağ-Kur) kapsamındaki sigortalıların işlemlerini tamamlayabilmesi için 29 ve 30 Ağustos tarihlerinde Sosyal Güvenlik İl Müdürlükleri ve Sosyal Güvenlik Merkezleri açık olacak.

Tecil ve taksitlendirme işlemleri yapılabilecek

Hafta sonu mesaisinde özellikle tecil ve taksitlendirme başvurularının alınacağı belirtildi. Bu kapsamda Çorum’daki işverenler ile Bağ-Kur sigortalıları, başvuru işlemlerini hafta sonu da gerçekleştirebilecek.

Son gün 31 Ağustos

SGK, vatandaşların başvurularını 31 Ağustos Pazartesi gününe kadar tamamlamaları gerektiğini hatırlattı. Ayrıca tecil ve taksitlendirme işleminden yararlanacakların ilk taksit tutarını da aynı süre içinde ödemeleri gerektiği belirtildi.

Elektrik akımına kapılan Çorumlu işçi hayatını kaybetti
Elektrik akımına kapılan Çorumlu işçi hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Çorum SGK İl Müdürlüğü, sürenin son günlerine yaklaşılması nedeniyle işlem yapacak vatandaşların başvurularını geciktirmemeleri çağrısında bulundu.

Muhabir: Ebru Çalık