Yemek

Herkesin bayılacağı pişi tarifi: Yumuşacık ve lezzetli Pişi tarifi

Hamur işi tarifleri arasında özel bir yere sahip olan pişi, kahvaltı sofralarının ve beş çayının vazgeçilmez lezzetidir. Yumuşacık ve yağ çekmeyen bir pişi yapmanın püf noktalarıyla, bu tarif herkesin favorisi olacak.

Abone Ol

Yapımı pratik ve lezzeti muhteşem olan pişi tarifi, yediden yetmişe herkesin sevdiği bir kahvaltılık. Puf puf kabaran yapısıyla ağızlarda bıraktığı tat, bu tarifi kahvaltı sofralarınızın baş tacı yapacak.

Kahvaltı ve beş çayının gözdesi pişi tarifini denemeye hazır mısınız? Hem pratik hem de herkesin bayıldığı bu lezzet, puf puf kabaran yapısıyla kahvaltı sofralarınıza renk katacak.

Evde kolayca hazırlayabileceğiniz pişi tarifi ile sabahları daha keyifli hale getirin. Yumuşacık dokusu ve ağızda bıraktığı harika tat ile pişi, herkesin sevdiği bir kahvaltı klasiği.

MALZEMELER

Hamuru için;

Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 yumurta
1 çay kaşığı tuz
3 su bardağı un

Kızartmak için;

Sıvı yağ

TARİF

Öncelikle hamuru için gerekli olan malzemeleri un ve kabartma tozu hariç bir kaba alıp çırpalım.

Daha sonra un ve kabartma tozunu ekleyip yumuşak bir hamur yoğuralım.

Yoğurduğumuz hamuru 3 eşit parçaya bölelim ve ne ince ne de kalın olacak bir şekilde oklava yardımıyla açalım.

Kestiğimiz hamurları kızgın yağda kızartalım.

Bu kolay ve lezzetli pişi tarifiyle, sabah kahvaltılarınızı ve beş çayı sohbetlerinizi zenginleştirin. Yumuşacık dokusu ve leziz tadıyla bu pişi, büyükten küçüğe herkesin beğenisini kazanacak. Pişilerinizi dilediğiniz tatlı veya tuzlu eşlikçilerle servis ederek, sofralarınızı şenlendirebilirsiniz. Afiyet olsun!

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }