Yemek

Herkesin merak ettiği tarif: Bayatlamayan Nişastalı Kurabiye tarifi

Evinizde uzun süre taze kalan bir kurabiye yapmaya ne dersiniz? İşte nişasta kullanarak hazırlayabileceğiniz, uzun süre bayatlamayan kurabiye tarifi!

Abone Ol

Kurabiye sevenler, buraya! Nişasta ile yapılan bu kurabiye tarifi, bir ay boyunca tazeliğini koruyor. İşte bu mucize tarifin sırları...

Bir kurabiyenin nasıl bir ay boyunca taze kalabileceğine inanamıyor musunuz? İşte, nişastalı kurabiye tarifi ile bu mümkün. Hadi tarife göz atalım!

Mutfakta lezzetli mucizeler yaratmaya hazır mısınız? Nişasta ile yapılan bu kurabiye tarifi, bir ay tazelik vaad ediyor!

BAYATLAMAYAN NİŞASTALI KURABİYE TARİFİ

MALZEMELER

250 gram oda sıcaklığında tereyağı
2 adet yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
4 su bardağı nişasta
2 su bardağı un

BAYATLAMAYAN NİŞASTALI KURABİYE TARİFİ

1- Kurabiye hamurunu hazırlamak için tüm malzemeleri derin bir kaba alın. 

2- Ardından kulak memesi kıvamında bir hamur elde edene kadar güzelce yoğurun.

3- Yoğurduğunuz hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp avcunuzda yuvarlayın. 

4- Hazırladığınız kurabiyeleri yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine aralıklarla yerleştirin.

5- 180 derece fırında 13 dakika pişirin.

Pişirme uyarısı: Bazı fırınlarda bu süre uzayabilir ya da kısalabilir.

İşte bayatlamayan nişastalı kurabiye hazır. Yanına bir bardak sıcak çay ile sevdiklerinize ikram edebilirsiniz.

Ve işte karşınızda, uzun süre tazeliğini koruyan nişastalı kurabiye! Bu tarif ile artık kurabiyeleriniz daha uzun süre taze ve lezzetli kalacak. Çay saatleriniz ve özel günleriniz için mükemmel bir seçenek. Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun. Umarız bu tarif sizin ve sevdiklerinizin favorisi olur!

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }