Başkan Büyükkılıç: “Daha dirençli Kayseri için çalışmalara devam ediyoruz” Başkan Büyükkılıç: “Daha dirençli Kayseri için çalışmalara devam ediyoruz”

Kastamonu’nun Cide ilçesinde derede avlanmaya çalışan nesli tehlike altında olan bir su samuru, vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Kameralara yansıyan görüntülerde, su samuru derede yüzerek avlanmaya çalışıyor. Vatandaşların ilgisini çeken bu nadir görüntüler, sosyal medyada da paylaşım rekorları kırdı.

Kastamonu’nun Cide ilçesinde derede avlanmaya çalışan su samuru vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülerdi. Kameraya yansıyan görüntülerde, nesli tehlike altında olan su samuru, derede bir süre yüzerek avlanmaya çalışıyor. Kendisini görüntüleyen vatandaşlara aldırış etmeyen su samuru bir süre sonra uzaklaşarak gözden kayboluyor.

Kastamonu’nun Cide ilçesinde nesli tehlike altında olan bir su samurunun görüntülenmesi, doğal yaşamın korunması konusundaki farkındalığı bir kez daha arttırdı. Vatandaşlar tarafından cep telefonları ile kaydedilen bu nadir görüntüler, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Su samurunun doğal yaşam alanında korunması, doğa severler ve yetkililer için önemli bir sorumluluk olarak öne çıkıyor.

Kaynak: iha