Antalya Çorum İş İnsanları Platformu Başkanı Halil Güvenbaş ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Antalya İl Başkanı Sadullah Güneş ile bir araya gelerek iki şehir arasındaki ekonomik iş birliğini güçlendirme konusunda önemli adımlar attı.

Belediye başkanından öğrencilere sahur sürprizi: Mutfağa girdi, menemeni pişirdi! Belediye başkanından öğrencilere sahur sürprizi: Mutfağa girdi, menemeni pişirdi!

Toplantının ana gündem maddesi, Antalya ve Çorum'un ekonomik kalkınmasına katkı sunacak projeler geliştirmek oldu. Taraflar, iş insanları arasında ticaretin artırılması, ortak yatırım fırsatları ve iki şehir arasındaki iş bağlantılarının nasıl daha verimli hale getirilebileceği üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

İki Şehir Arasında Ekonomik Köprü Kuruluyor

Antalya Çorum İş İnsanları Platformu Başkanı Halil Güvenbaş, görüşmenin verimli geçtiğini belirterek, "Hem Antalya hem de Çorum’un ekonomik gelişimine katkı sağlamak için her türlü iş birliğine açığız. Sayın Sadullah Güneş ile gerçekleştirdiğimiz bu toplantı, şehirlerimiz arasındaki iş dünyasının güçlenmesine önemli katkılar sunacaktır" dedi.

MHP Antalya İl Başkanı Sadullah Güneş ise iş birliğinin sadece ekonomik değil, kültürel ve sosyal boyutlarıyla da ele alınması gerektiğine vurgu yaptı. Güneş, "Bu tür buluşmalar, şehirlerimiz arasındaki dayanışmayı artırırken bölgesel kalkınma açısından da büyük fırsatlar yaratacaktır" ifadelerini kullandı.

Yeni Projeler Yolda

Görüşme sonunda her iki taraf da iş dünyası ilişkilerini geliştirmek ve sürdürülebilir projeler üretmek konusunda mutabık kaldı. Önümüzdeki dönemde Antalya ve Çorum arasındaki ticari bağların güçlendirilmesi adına yeni iş birliklerinin hayata geçirilmesi bekleniyor.