Kalabalık katılımla gerçekleşen işletmenin açılış kurdelesi yapılan duanın ardından alkışlar eşliğinde kesildi.  Kral Döner işletmenin açılış kurdelesini Osmancık Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, Osmancık Milliyetçi Halk Parti İlçe Başkanı Selim Dölcü, Osmancık Adalet ve Kalkınma Parti İlçe Başkan Vekili Sinan Gökten, İşletme ortakları Veysel Karakaya ve Ali Biberoğlu hayırlı olsun dilekleri ile kesti. 

Kral Döner Osmancık Şubesi, Yeni Mahalle, Atatürk Caddesi Feriha Apartmanı No; 23/14 adresinde self servis ve sipariş hattı ile hizmet vermeye başladı. 
Hijyen, lezzet, hızlı servis ve en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterisine sunmayı amaç edinen Kral Döner’in menüsü de yok yok. Başta kral et dürüm olmak üzere, ateş et dürüm, et kral menü, soba et dürüm, zurna et dürüm, kaşarlı et dürüm, et ayran menü, et kola menü, et halka menü, et ikiz menü, et İskender, et servis, tavuk İskender, tavuk servis ve tüm tavuk çeşitleri ile Osmancık halkına hizmet vermeye başladı. 

Kitaplar devletten, defter kalem Osmancık Belediyesinden Kitaplar devletten, defter kalem Osmancık Belediyesinden

Kral Döner ustalarının marifetli ellerinden çıkan Hatay usulü döner çeşitlerini tatmadan karar vermeyin diyen İşletme ortakları Karakaya ve Biberoğlu; menülerinin her damak tadına uygun oluşunda iddialı olduklarını belirterek, lezzet ve kalitenin yanı sıra uygun fiyat avantajıyla da iddialı olduklarının altını çizerek tüm Osmancık halkını bu lezzeti tatmaya davet etti. 

Günün konseptine uygun dizaynı ile hazırlanan Kral Döner katılımcı misafirlerden tam not aldı. Açılış sonrasında katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. 
Kral Döner Alo Paket servisinden faydalanmak isteyenler 0364 611 10 19 veya 0506 611 10 19 numarasından ulaşabilirler.