Yemek

Mantı lezzetinde farklı bir deneyim: Milföy Mantısı tarifi

Evde yeni bir lezzet denemeye hazır mısınız? Mantının bu modern ve pratik versiyonuyla tanışın: Milföy Mantısı! Kolay tarifiyle mutfakta harikalar yaratın...

Abone Ol

Milföy hamuruyla hazırlanmış, klasik mantının lezzetine yakın ama hazırlığı daha pratik bir tarif arıyorsanız, bu rehber tam size göre! Milföy Mantısı tarifimizle, geleneksel lezzetlerde modern bir dokunuşa hazır olun...

 MİLFÖY MANTISI TARİFİ İÇİN MALZEMELER

1 paket milföy hamuru
300 gram kıyma
1 adet rendelenmiş soğan
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
5-6 dal maydanoz

Üzeri İçin:

1 kase yoğurt
1 diş sarımsak
1 tutam nane
1 yemek kaşığı tereyağı

MİLFÖY MANTISI TARİFİNİN PÜF NOKTASI

Milföyleri yağlanmış fırın kabına aralıklı olarak dizin.

MİLFÖY MANTISI TARİFİ NASIL YAPILIR?

Kıyma için bütün malzemeleri karıştırın.

Milföy hamuru yapraklarını küçük karelere bölün.

Üzerine kıymaları yerleştirin. Milföyleri mantı yapar gibi kapatın. Yağlanmış fırın kabına ters çevirip dizin.

Kızarana kadar 180 derecede 30 dakika pişirin.

Sarımsaklı yoğurt ve kızdırılmış yağ ile servis edin. Afiyet olsun!

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }