Son dönemde Kanal D ekranlarında yaşanan sürpriz gelişmelerden biri de 'Neler Oluyor Hayatta' programındaki kadro değişikliği oldu. Nur Tuğba Namlı'nın programdan ayrılması, izleyicilerde büyük bir merak uyandırdı. Peki, Namlı'nın ayrılma nedeni ne? İşte detaylar ve Ferda Yıldırım'ın yeni görevine dair bilgiler.

Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı Neden Yok? Ayrıldı mı?

Kanal D ekranlarının sevilen programı “Neler Oluyor Hayatta” izleyicileri, sunucu Nur Tuğba Namlı’nın yeni sezonda programda olmamasıyla ilgili merak içinde. Peki, Nur Tuğba Namlı programdan neden ayrıldı? İşte detaylar:

Nur Tuğba Namlı’nın Ayrılığına Dair Açıklama

Nur Tuğba Namlı, programdan ayrıldığını 19 Temmuz 2024 tarihinde sosyal medya üzerinden duyurdu. Uzun yıllar birlikte çalıştığı Hakan Ural ile paylaştığı bir fotoğrafın altına yazdığı mesajda, ayrılığı hakkında ayrıntılı bir bilgi vermedi. Ancak, duygularını ifade etmekte zorlandığını belirtti ve izleyicilere teşekkürlerini sundu.

Namlı'nın paylaşımı şu şekildeydi:

"Ve artık benim için paylaşmanın ve duygularımı ifade etmenin hele de yazarak çok kolay olmadığı paylaşıma geldi sıra… Dile kolay 4,5 senedir Kanal D ekranlarındayız ve artık siz de çok net biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm @hakanuralofficial ile öncesinde de 2,5 senemiz var… etti mi 7 sene... O yüzden inanın kelimelere dökmesi çok zor. Ne kadar teşekkür etsem az… Programımızın her gününde ben sizin bana olan sevginizi hep hissettim. Benim sevgimin de size ulaştığını umuyorum. Sizlerle beni buluşturan işimi de, sizi de çok seviyorum! Biz sizinle yeni işlerde yine buluşacağız, yine beraberiz. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum, sevgilerimi yolluyorum, iyi ki varsınız."

Ferda Yıldırım’ın Yeni Sunucu Olması
Nur Tuğba Namlı'nın ayrılığı sonrası, Ferda Yıldırım programın yeni sunucusu olarak göreve başladı. Ferda Yıldırım, 28 Nisan 1977’de Ankara’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra, Ankara İletişim Fakültesi'nden Spikerlik ve Metin Yazarlığı Sertifikası aldı. Radyoculuk kariyerinde Radyo Foreks, Radyo D ve Hür FM gibi çeşitli radyo kanallarında çalıştı.

Televizyonculuğa 1999 yılında Kanal D'de ana haber bülteni sunuculuğu ile başlayan Yıldırım, Habertürk ve Cine5 kanallarında da benzer görevlerde bulundu. Beyaz TV’de 10 yıl süreyle ana haber sunuculuğu yapmış ve “Her Açıdan” isimli televizyon programını sunmuştur. Bu programıyla Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Ödül Töreni’nde “Yılın Güncel Programı Medya Oskarı” ödülüne layık görülmüştür. 2021 yılında Beyaz TV'den ayrılarak, yeni projelerde yer almaya başlamıştır.

Bakan Tekin'den ülkeler arası iş birliği görüşmesi Bakan Tekin'den ülkeler arası iş birliği görüşmesi

Ferda Yıldırım, şimdi Neler Oluyor Hayatta programının yeni yüzü olarak izleyicilerle buluşuyor.