MALZEMELER

Pilavın lapa plmasını önleyen basit tüyo! Tencereye bir dilim eklemeniz yeterli Pilavın lapa plmasını önleyen basit tüyo! Tencereye bir dilim eklemeniz yeterli

1 çay bardağı un
3 bardak süt
4 kaşık şeker
1 yumurtanın sarısı
1 kaşık vanilya
1 kaşık tereyağı
1 paket bisküvi
10 çilek

TARİF

Bisküvileri rondoda çekerek toz hâline getirin.
Tencereye yumurta sarısı, şeker, un ve sütü koyun.
Kaynayana dek karıştırın.
Yağ ve vanilyayı ekleyip karıştırın.
Kaplara parçaladığınız bisküviden paylaştırın.
Üzerine çilekleri yerleştirin.
Muhallebiden ikişer kepçe kadar koyun.
Yeniden bisküvi ve çilek yerleştirin.

Çilekli magnolia, hem görsel olarak çekici hem de damakta unutulmaz izler bırakan bir tatlıdır. Bu tarif sayesinde, evinizde New York pastanelerinin ruhunu yaşatabilir ve özel günlerinizde sevdiklerinize bu benzersiz lezzeti sunabilirsiniz. Kolay yapım aşamaları ve muhteşem sonuçları ile çilekli magnolia, tatlı severlerin yeni favorisi olmaya aday. Şimdi deneme zamanı, afiyet olsun!