Karne dağıtım töreni Damatoğlu İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi. 7 bin 204 öğrenci ve 598 öğretmen karnelerin dağıtımı ile birlikte tatile girmiş oldu. 
Resmi karne dağıtım töreni Damatoğlu İlkokulu’nda yapılırken, tüm okullarda karne töreni düzenlenerek, bir yılın ardından öğrenciler bir üst sınıflara geçmenin heyecanını yaşadı. 

Başkan Gelgör'den MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak'a ziyaret Başkan Gelgör'den MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak'a ziyaret

Temel Eğitim (Okul öncesi, ilkokul Ortaokul): 5 bin 104 öğrenci, Ortaöğretim (Lise) ise 2 bin 100 öğrenci ve Toplam; 7 bin 204 öğrenci karne aldı. 598 öğretmen de okulların tatil olması ile birlikte yaz tatiline girmiş oldu. Karne dağıtım törenine Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, bazı daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Öğrencilere karneleri teslim edilerek, bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarı dileklerinde bulunuldu. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı ise 09 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak.

Editör: Ebru Çalık