Galatasarayfutbolseverler, eski teknik direktörleri Roberto Mancini’nin sosyal medyada yaptığı destek paylaşımını konuşuyor. Mancini, Galatasaray’ın sosyal medya gönderisine 'Come on Gala' mesajını bıraktı. Mancini’nin bu desteği taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Roberto Mancini'den Galatasaray'a Destek Mesajı

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, sarı-kırmızılıların sosyal medya paylaşımına anlamlı bir destek mesajı gönderdi.

Mancini'nin Destek Yorumuna Taraftarların Tepkisi

İtalyan teknik adam, Galatasaray'ın sosyal medya gönderisine "Come on Gala (Haydi Galatasaray)" şeklinde bir yorum yaparak takıma destek verdi. Mancini'nin bu paylaşımı, taraftarlar arasında büyük bir heyecan yarattı.

Taraftarların Yoğun Yorumları

Çaykur Rizespor, Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı Çaykur Rizespor, Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı

Mancini'nin yorumunun ardından, Galatasaraylı taraftarlar sosyal medya üzerinde eski teknik direktörleri için pek çok destek mesajı ve yorum paylaştı. Taraftarlar, Mancini'nin bu desteğini takdirle karşıladı.

Roberto Mancini'nin Galatasaray Dönemi

Roberto Mancini, Galatasaray'da 2011-2013 yılları arasında teknik direktörlük yapmış ve takımın birçok başarısına katkıda bulunmuştu. Mancini'nin Galatasaray'a olan ilgisi ve desteği, taraftarlar için özel bir anlam taşıyor.

Mancini'nin gönderdiği destek mesajı, Galatasaray camiasında sevgi ve bağlılığı pekiştirdi. Taraftarlar, eski teknik direktörlerinin bu jestini büyük bir memnuniyetle karşıladı ve sosyal medya üzerinden yoğun bir şekilde destek mesajları paylaştı.