Sinemadaki lezzetli patlamış mısırı evde yapmanın sırlarını merak ediyor musunuz? Bu kolay tarifle evde mükemmel patlamış mısır yapabilirsiniz.

Film gecelerinizi tamamlayacak, sinemadakiler kadar lezzetli patlamış mısır için püf noktalarına göz atın.

Evde çıtır çıtır patlamış mısır yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! İşte adım adım lezzetli bir patlamış mısır tarifi.

PATLAMIŞ MISIR TARİFİ

Pilavın lapa plmasını önleyen basit tüyo! Tencereye bir dilim eklemeniz yeterli Pilavın lapa plmasını önleyen basit tüyo! Tencereye bir dilim eklemeniz yeterli

MALZEMELER

1 çay bardağı buzlukta beklemiş mısır
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
Kağıt havlu

TARİF

Büyük bir tencereyi ısıtın. Daha sonra yağı ve buzlukta bekletilmiş mısırı ve tuzu ilave edin karıştırın.
Bir tane mısır patlayınca tencerenin üzerine kağıt havlu örtün .
Kapağını kapatın kısık ateşte patlamaya bırakın.
10 saniyede bir tencereyi sallayın kapağını sakın açmayın.
Tencereden ses çıkmadığı zaman ocağın altını kapatın.
Uygun bir servis tabağına alın.

Sinemada tadına doyulmaz patlamış mısırın sırrı artık sizin ellerinizde. Bu basit ama etkili püf noktalarıyla, film gecelerinizi sinema salonlarındaki keyifle taçlandırabilirsiniz. Ev yapımı patlamış mısır tarifi, hem pratik hem de lezzetli olup, film izlerken size eşlik edecek mükemmel bir atıştırmalık olacak. Şimdi mısır tanelerinizi hazırlayın ve bu harika tarifi deneyin!