Show TV’nin dikkat çeken dizisi Siyah Kalp, 24 Ekim 2024 tarihinde yayınlanan 7. bölümüyle yine izleyicilerden tam not aldı. Dizinin son bölümünü tek parça halinde ve online izlemek isteyenler için tüm detaylar haberimizde. Siyah Kalp dizisinin 7. bölümünde yaşananlar, karakterlerin sürükleyici hikayeleri ve oyuncu performanslarıyla izleyenleri ekran başına çekti.

Siyah Kalp 7. Bölümde Neler Oldu?

Kabine bugün toplanıyor... Öncelikli gündem TUSAŞ'a terör saldırısı Kabine bugün toplanıyor... Öncelikli gündem TUSAŞ'a terör saldırısı

Son bölümde, Sevilay ve Cihan’ın evlendiğini öğrenen Nuh ve Melek, bir kez daha hayal kırıklığına uğrar ve bu durum, onlara birbirlerinden başka kimseleri olmadığını hatırlatır. Cihan, Melek ile konuşmaya çalışırken, Sevilay ise Hikmet’in tehditleriyle karşı karşıyadır. Bu sırada Nuh, Sevilay’ın sakladığı gerçekleri öğrendiğinde ise işler iyice karmaşık bir hal alır.

Samet, ikizleri konaktan uzak tutmaya kararlı bir şekilde hareket ederken, Sumru ise bunu engellemeye çalışır. Ancak Nuh ve Melek'in karşılaştığı Şansalanlar ailesi, Sumru'nun sırrını ortaya çıkarma noktasına gelir. Tüm bu olaylar, karakterleri birbirine bağlayan sırlar ve tehditlerle dolu bir çıkmaza sürükler.

Siyah Kalp Oyuncu Kadrosu

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği Siyah Kalp dizisinin oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekici. Dizide; Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Leyla Tanlar (Sevilay), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet) gibi yetenekli isimler yer alıyor. Diğer karakterler arasında Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Sema Çeyrekbaşı (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) bulunuyor.

Siyah Kalp Yeni Bölüm İzleme Linki

24 Ekim 2024 Perşembe günü yayınlanan Siyah Kalp dizisinin 7. bölümünü izlemek isteyenler için link ve tüm detaylar burada! Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan bu etkileyici diziyi, tek parça ve full izleme bağlantısına haberimizden ulaşabilirsiniz.