Küçük Altay Kaan’ın sıcak tebessümü, siyasi gündemin yoğunluğu içinde samimi ve duygusal bir buluşmaya dönüştü.

Ac49D625 B460 4F0F Ade8 1A5C5Dbfaa38

Erdoğan’ın ilgisinin ardından yeni buluşma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı öncesinde Onur Civan ve eşi Seren Civan ile sohbet etmiş, çocukları Altay Kaan Civan’ı sevmiş ve aileyle fotoğraf çektirmişti. Bu buluşma, toplantının siyasi gündemi dışında öne çıkan sıcak anlardan biri olmuştu.

Altay Kaan, kısa süre sonra AK Parti Genel Merkezi’nde bir başka buluşmanın da merkezinde yer aldı. Bu kez AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Başkanı Ahmet Baha Öğütken, Onur Civan ile Seren Civan’ı ağırladı. Öğütken’in, Altay Kaan’ın tebessümünün buluşmaya ayrı bir güzellik kattığını ifade etmesi dikkat çekti.

58E68355 A2C6 4D8D B7Bb 797Ec94D5357

Yoğun toplantılar, programlar ve siyasi temaslar arasında Altay Kaan’ın yer aldığı görüntüler daha farklı bir atmosfer oluşturdu. Küçük bir çocuğun tebessümü, Genel Merkez’deki resmi buluşmaya sıcak ve insani bir hava kattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilgisiyle başlayan bu dikkat çekici anların ardından Öğütken’in de Altay Kaan’a yakın ilgi göstermesi, küçük Altay’ı adeta Genel Merkez’in minik maskotu haline getirdi.

H T Y2F F9 W Y A Aps D L

Yuvaları soğuk kaldırım taşı: Birbirlerine sarıldılar, soğuğu unuttular
Yuvaları soğuk kaldırım taşı: Birbirlerine sarıldılar, soğuğu unuttular
İçeriği Görüntüle

Çorumlu aileden Genel Merkez’e sıcaklık

Onur Civan ve Seren Civan’ın ziyaretleri sırasında Altay Kaan’ın da yer alması, görüşmelere ayrı bir renk kattı. Aileyle yapılan sohbetler ve çekilen hatıra fotoğrafları, resmi programların yanında samimi anların da hafızalarda kalmasını sağladı.

H T Y2F F W Y A E4 Qe Q

Altay Kaan’ın Genel Merkez’deki iki ayrı buluşmada öne çıkması, Çorum’dan Ankara’ya uzanan bu ziyaretlere duygusal bir anlam kattı. Küçük Altay’ın tebessümü ise siyaset gündeminin yoğunluğu içinde yüzleri gülümseten ayrıntı oldu.

Muhabir: Ebru Çalık