Enfes bir meze deneyimi için Masterchef'te gördüğünüz Snejanka tarifi adım adım burada. Hemen deneyin!

Snejanka tarifi ile ilgili aramalar mezenin Masterchef'te yapılmasıyla birlikte hız kazandı. Bulgaristan mutfağına ait olan ve turşu salatalık mezesi olarak da adlandırılan Snejanka, enfes tadının yanında yapması da bir o kadar keyifli yiyeceklerden biri. Davet sofralarınızın vazgeçilmezleri arasına girebilecek lezzette olan bu mezenin tarifini sizler için hazırladık. Peki, İçinizi ferahlatacak snejanka nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Snejanka tarifi ve malzemeleri Masterchef izleyicileri tarafından merak edildi. Şeflerin kendi restoranlarındaki menülerden örneklerin sunulduğu gecede çeşitli yemekler ve mezeler yapıldı. Turşu salatalık mezesi olarak da bilinen Bulgaristan mutfağından Snejanka mezesini sizler için hazırladık. İşte Masterchef Snejanka (turşu salatalık mezesi) tarifi...

MASTERCHEF SNEJANKA TARİFİ

MALZEMELER

1 Büyük boy kavanoz kornişon turşu
700 gram süzme yoğurt
Çok az zeytinyağı yoğurdu açmak için
2 diş sarımsak
Ceviz içi süslemek için

MasterChef'te en çok konuşulan tarif: Lor Dolması nasıl yapılır? MasterChef'te en çok konuşulan tarif: Lor Dolması nasıl yapılır?

TARİF

Öncelikle turşu salatalıkları küçük küçük doğruyoruz. Yoğurdun içine zeytinyağı ve rendelenmiş sarımsağı ilave ediyoruz karıştırıyoruz. Doğradığımız turşu salatalıklarıda ilave ediyoruz .Karıştırıyoruz. Servis tabağına döktükten sonra üzerine ceviz içi ile süslüyoruz.

AFİYET OLSUN!