Trendyol 1.Lig Haberleri

Trendyol 1.Lig haberleri ve güncel Trendyol 1.Lig gelişmeleri, Trendyol 1.Lig ile ilgili tüm video, Trendyol 1.Lig fotoğrafları ve Trendyol 1.Lig haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri sitemizde


Spor

Ahlatcı Çorum FK, dış transferde bir isimle daha anlaştı. 2024-2025 sezonunda ilimizi Trendyol 1. Lig'de temsil edecek olan Çorum FK'da...

Spor

Çorum FK’nın yönetim, teknik heyet, sağlık ve medya kanadı ile basın mensupları yeni sezon öncesi istişare toplantısında bir araya geldiler.

Spor

Ahlatcı Çorum FK, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarına bugün de tek antrenmanla devam etti.

Spor

2024-2025 sezonunda 1. Lig'de ikimizi temsil edecek olan Çorum FK'da '19' numaralı formayı Çorumlu genç futbolcu Mustafa Emre Yalçınkaya giyecek.

Spor

Çorum FK, ligin ilk karşılaşması olan Ümraniyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Spor

Çorum Futbol Kulübü’nden ayrılan Gökhan Karadeniz, 2 lig ekiplerinden Serik Belediyespor ile anlaştı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu ve Digiturk arasında, önümüzdeki üç sezon boyunca Trendyol Süper Lig ve Çorum FK'nın da mücadele edeceği Trendyol...

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol 1. Lig'in ilk 5 haftasında oynanacak müsabakaların programını açıkladı.

Spor

İÇorum FK'nın ligdeki rakiplerinden Ankaragücü, Kayseri kampını tamamladı.

Spor

Çorum FK, lig öncesi ikinci hazırlık maçını Sivasspor ile yapacak.

Spor

Çorum FK, ligin ilk maçında karşı karşıya geleceği Ümraniyespor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak.

Spor

Çorum FK'nın Ligdeki rakiplerinden Adanaspor, 39 yaşındaki teknik direktör Sol Bamba'nın takımın başına getirildiği duyuruldu.

Spor

Çorum FK, Karaköprü Belediyespor forması giyen sağ bek oyuncusu Berkcan Aytaç ile anlaştı.

Spor

Yeni sezon yapılanması doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Ahlatcı Çorum FK aradığı merkez orta saha oyuncusunu Trabzon'da buldu.

Spor

Çorum FK'nın ligdeki rakiplerinden Sakaryaspor'da Temmuz ayının başında anlaşmaya varılan teknik direktör Suat Kaya ile ayrılık kararı alındı.

Spor

Çorum FK Serkan Özbalta, ligde söz sahibi olabilmeleri için 7 tane iyi futbolcu transfer etmek zorunda olduklarını söyledi.

Spor

Ahlatcı Çorum FK, 2. etap kampını sürdürdüğü Bolu'daki ilk hazırlık maçında aynı ligde mücadele edeceği Adanaspor ile karşılaştı.

Spor

Çorum FK'nın ligdeki rakiplerinden Amedspor Portekiz'in köklü kulüplerinden biri olan Porto'nun alt yapısında yeşiten ve yıllarda Porto ile Portekiz genç...

Spor

Çorum Futbol Kulübü’nün yeni sezon bütçe oluşturması konusunda geçtiğimiz hafta Cuma günü yapılan toplantının detayları belli oldu.

Spor

Çorum FK'nın ligdeki rakiplerinden Amedspor, bugün oynadığı hazırlık maçında Kuveyt takımına mağlup oldu.