BRÜKSEL LAHANASI KAVURMASI MALZEMELERİ

800 gram Brüksel lahanası

3 yemek kaşığı zeytinyağı

¾ tatlı kaşığı tuz

Yarım tatlı kaşığı karabiber

BRÜKSEL LAHANASI KAVURMASI TARİFİ

Lahanaların sarı yapraklı dış kabuklarını ayıklayın ve tepesindeki kahverengi kısmı kesin.

Yıkadığınız lahanaları ortadan ikiye kesin.

Lahanaları bir kasede zeytinyağı, tuz ve karabiber ile karıştırın.

Saç tava gibi bir tavada dışı çıtır içi yumuşayana kadar yaklaşık 35-40 dakika kadar kavurun.

Eşit şekilde pişirmek için tavayı aralıklarla sallayın.

Kahverengileştiği zaman altını kapatın.

MasterChef Mumbar Dolması tarifi: En lezzetli Mumbar Dolması nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? MasterChef Mumbar Dolması tarifi: En lezzetli Mumbar Dolması nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Sıcak servis yapın.

Afiyet olsun.