Birinci Paylaşım Savaşı’nda tarihin en büyük armadasını Fransızlarla kuran İngilizler, 19 Şubat 1915’de Çanakkale Boğazı’na saldırırlar. Hiç beklemedikleri bir direnişle karşılaşacak ve ağır bir yenilgi yaşayacaklardır. Bu yenilgi, dünya tarihinin akışını değiştiren bir sonuçtur. Türk Bağımsızlık Savaşı’nın da müjdecisidir.
Bu tarih, 19 Şubat, 1807 yılında İngiliz filosunun başarısıyla sonuçlanan Boğaz zorlamasının 108. Yıldönümüdür.
ABD Başkanlarından Roosevelt, “Siyasette hiçbir şey tesadüf değildir. Bir şey vuku buluyorsa önceden planlandığına emin olabilirsiniz…” der.
Seçilen tarihler, belli isimlerin kullanılması, sahneye çıkartılan ve desteklenen siyasi aktörler küresel çeteler tarafından özenle belirlenen ve toplumlara sunulan algı yönetimi hamleleridir.
Belirlenen bir tarih daha önce kaybettikleri bir savaşın intikamı için seçilmiştir ya da başarılı bir eylemin yıldönümüdür.
2008’de İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ve eşi Edinbourg Dükü Prens Philip’in Türkiye ziyareti kapsamında, İngiliz uçak gemisi “HMS Illustrious” İstanbul’a gelir.
Kraliçe II. Elizabeth, 16 Mayıs 2008’deİstanbul ziyareti kapsamında uçak gemisinde dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de katıldığı bir akşam yemeği verir. 16 Mayıs tarihinin altını çiziniz lütfen…
Karaköy Limanı’na demirleyen ve üzerinde 6 adet helikopter gözlenen uçak gemisi, 194 metre uzunluğunda ve 30 metre yüksekliğinde, 20 bin 600 ton ağırlığındadır. Gemi için Karaköy rıhtımında 250 metrelik alan ayrılmıştır.
16 Mayıs, Türk milletinin emperyalizme karşı verdiği milli mücadelenin başladığı tarihtir. Mustafa Kemal Atatürk’ün 16 Mayıs 1919’da Bandırma gemisiyle İstanbul’dan Samsun’a hareketiyle İngiltere’nin başını çektiği dönemin küresel çetelerine karşı Türk bağımsızlık savaşı başlamıştır.
Kaybedilen savaşın intikamı demiştik değil mi? İngiliz uçak gemisi, “HMS İllustrious”, 90 yıl önce Türkiye’yi işgal için gelen “HMS Ajax” adlı savaş gemisiyle aynı yere demir atmıştır.
Dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün TBMM’de yemin ederken giymediği smokini, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in Türkiye ziyaretinde giymesi ise bir başka inceliktir!
Siyasi, diplomatik kodları ve şifreleri en iyi bilen devletlerin birincisi İngiltere’dir.
29 Ekim’in intikamı
Dönemin Başbakanı Erdoğan ve Cumhurbaşkanı A.Gül, 29 Ekim 2004 tarihinde AB Anayasası’nı imzalamışlardır.
Nerede?
"Bütün Türkler yok edilmeden Hıristiyan dünyası rahat etmeyecek" diyen Papa Cixtus`un (1585-1590) heykeli altında, manevi huzurunda.
Hangi tarihte?
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun bütün dünyaya ilan edildiği tarihte…
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmamak için muhtelif bahaneler icat eden bu muhteşem ikili 29 Ekim’de o imzayı atmaktan memnundurlar.
Küresel çetelerin AB ayağı gün kıtlığına kıran girmiştir de mi 29 Ekim tarihini seçmişlerdir acaba?
Asla… Ne demiştik? Belirlenen bir tarih daha önce kaybettikleri bir savaşın intikamı için seçilmiştir ya da başarılı bir eylemin yıldönümüdür.
12 Eylül 1980…
12 Eylül 1980 kanla, irfanla, devrimle kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı ABD marifetiyle yapılan/yaptırılan bir darbedir. Bu tarihten sonra karşıdevrim vites atarak tırmanmaya başlamıştır. Bu darbe, küresel çetelerin başarı hanesine yazılmıştır.
12 Eylül 2010 Anayasa referandumu…
12 Eylül 1980 darbesiyle tırmanan karşıdevrimin tepe noktalarından biri de 12 Eylül 2010 tarihinde yapılan Anayasa referandumudur.
Cumhuriyet hukuku Amerikancı Karşıdevrim Projesi’nin (AKP) ileri hamlesiyle teslim alınmıştır. Bu teslimiyet, milletin algısı toplum mühendisliği uygulamasıyla yönlendirilerek sağlanmıştır.
12 Eylül tarihinin seçilmesi bir rastlantı mıdır? ASLA…
12 Eylül mağduru bütün kesimler için yapılan propaganda ve ikna yöntemlerini hatırlayınız…
Bir topluma cellâdını alkışlatmak ve bıçağını yalatmak…
ABD Başkanlarından Roosevelt’in sözüyle bitirelim yazımızı… “Siyasette hiçbir şey tesadüf değildir. Bir şey vuku buluyorsa önceden planlandığına emin olabilirsiniz…”
Medya eliyle servis edilen her şeye, tıpkı lades oynar gibi “aklımda” diyerek bakmadıkça kuklacıyı göremeyiz.