Sadece 15 dakikada hazırlayabileceğiniz bu muhteşem krep börek tarifi ile kahvaltılarınızı taçlandırın

Bu krep böreği deneyen herkes bayılıyor! Sadece 15 dakika ve 7 malzeme ile hazırlayabileceğiniz bu tarif, kahvaltılarınızın yıldızı olacak. Krep böreği nasıl yapılır? İşte detaylar!

Aşırı Kolay Ve Tam Bir Lezzet Bombası Krep Börek Tarifi İçin Malzemeler

Kış aylarının şifa deposu: Hastalıklara karşı doğal iksir Paça Çorbası Kış aylarının şifa deposu: Hastalıklara karşı doğal iksir Paça Çorbası

3 adet yumurta
6 yemek kaşığı zeytin yağ
2,5 su bardağı süt
1,5 çay kaşığı tuz
2 su bardağı un
Yarım paket kabartma tozu
1 tutam maydanoz
4 dal taze soğan

İçi için;

Kaşar rendesi

Üzerine sürmek için;

Soğuk tereyağ

Aşırı Kolay Ve Tam Bir Lezzet Bombası Krep Börek Tarifi Nasıl Yapılır?

Genişçe bir kaseye yumurta, zeytin yağı, süt, tuz alınıp çırpılıp un ve kabartma tozu eklenip tekrar çırpılıp ince kıyılmış maydanoz ve taze soğan eklenerek karıştırılır.
Tava bir fırça yardımıyla hafifçe yağlanıp bir kepçe krep hamurundan eklenip arkalı önlü pişirilir. Tüm hamur bu şekilde pişirilir.
Böreği hazırlamak için bir tane krep tavaya alınıp her yerine gelecek şekilde kaşar rendesi serilip başka bir krep üzerine kapatılıp kısık ateşte arkalı önlü ısıtıp tereyağ ile her iki yüzü de yağlanıp sıcak servis edilir.
Tüm krepler bu şekilde hazırlanarak pişirilir.