CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, 25 Haziran'da Çorum'da başlayacak olan CHP İl Kadın Kolları kongre sürecinin ilk adımını atacak. Kongrenin açılışıyla birlikte, partide yeni bir dönemin kapıları aralanacak.

Genel Kurula CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın da katılacağı bildirildi.

Edirne'de CHP İl Başkanı Taybıllı İpsala İlçe başkanlığını ziyaret etti Edirne'de CHP İl Başkanı Taybıllı İpsala İlçe başkanlığını ziyaret etti

CHP İl Kadın Kolları Başkanlıkları için kongre süreci 25 Haziran’da başlıyor. Genel Başkan Aylin Nazlıaka, kongrelerin açılışını Çorum’dan başlatıyor.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı ve Başkan Adayı Kamile Anar, Nazlıaka’nın 2 adayın yarışacağı genel kurula güç katacağını bildirerek, tüm partilileri ve delegeleri davet etti.

Kamile Anar, yaptığı açıklamada; “İl Kadın Kollarının Kongre başlangıç tarihi 25.06.2024 olması nedeniyle ilk kongrenin açılışını yapmak için, laikliği, demokrasiyi, çağdaşlığı, eşitliği, kadın cinayetlerinin son bulduğu, adaletin eşit olduğu bir ülkeyi inşa etmek, CHP’yi iktidara taşımak için canla başla çalışan, Türkiye'yi karış karış  dolaşan Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka 25 Haziran Salı günü Çorum’a geliyor.

İki adayın yarıştığı kongreye katkı sunacağı ve güç vereceği için teşekkür eder, katılımlarından dolayı onur duyarız” dedi.

Kadın Kolları İl Başkanlığı için mevcut başkan Kamile Anar ile Özlem Güngör yarışacak.

Aylin Nazlıaka'nın Çorum'daki CHP Kadın Kolları Kongresine katılımı, partideki kadın hareketinin güçlenmesine büyük katkı sağlayacak. Bu kongre, CHP'nin kadın politikalarını şekillendirecek ve parti içindeki kadın liderlerin daha görünür hale gelmesine olanak tanıyacak. Kongre sürecinin başlamasıyla birlikte, CHP'nin kadın kolları daha aktif ve etkili bir rol üstlenmeye hazırlanıyor, bu da Türkiye siyasetinde önemli değişikliklere zemin hazırlayabilir.