Yemek

Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak

Tatlı krizlerine en hızlı çözüm: supangle! Çikolatanın yoğun aroması ve yumuşacık kıvamıyla damaklarda unutulmaz bir iz bırakacak bu tarifle, hem kendinizi hem de misafirlerinizi şımartın. İşte, evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz enfes supangle tarifi!

Abone Ol

Tatlı krizlerinize hızlıca çözüm sunacak, çikolatanın yoğun aroması ve yumuşacık kıvamıyla damakları şenlendirecek bir tarif: Supangle! Pratik yapımı ve nefis lezzetiyle, misafirlerinizin favorisi olmaya aday bu tatlıyı, evde kolayca hazırlayabilirsiniz. İşte, adım adım supangle tarifi!

Supangle Malzemeleri:

5 su bardağı süt
4 tatlı kaşığı un
3 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı toz şeker
100 gram bitter çikolata
2 yemek kaşığı tereyağı

Supangle Yapılışı:

Karışımı Hazırlayın: Soğuk sütü derin bir tencereye alın. Un, kakao ve toz şekeri ekleyin. Bir çırpıcı yardımıyla malzemeleri iyice karıştırın.
Pişirme: Karışımı kısık ateşte pişirin ve toz şekerin tamamen erimesini sağlayın. Karışım hafif kabarmaya başlayınca bitter çikolatayı ekleyin. Çikolatanın tatlının sıcaklığında erimesine izin verin.
Son Dokunuş: Tereyağını ekleyip tatlıyı ocaktan alın. Pürüzsüz bir kıvam elde etmek için blender veya mikserle karıştırın.
Servis: Supangleyi servis kaselerine paylaştırın. İsterseniz kaselerin tabanına sütle ıslatılmış kek parçaları yerleştirebilirsiniz. Tatlılar oda sıcaklığında ılındıktan sonra buzdolabına koyarak soğutun.
Süsleme: Servis öncesi, damla çikolata veya dilediğiniz malzemelerle süsleyin. Afiyet olsun!

{ "vars": { "account": "UA-115444419-2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }